O’ Νιλ και Μπράιαντ τα πιο λαμπρά αστέρια

O’ Νιλ και Μπράιαντ τα πιο λαμπρά αστέρια

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη «συνταγή» των δύο «αστέρων» των Λος Αντζελες Λέικερς, Σακίλ O’ Νιλ και Κόμπε Μπράιαντ, που ήταν και οι «οικοδεσπότες» του ετήσιου Ολ Σταρ αγώνα, στο «Staples Center», η ομάδα της Δύσης νίκησε την Ανατολή (136-132).

O θηριώδης σέντερ των Λέικερς πέτυχε 24 πόντους και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αφού εννέα καλάθια του Σακίλ σημειώθηκαν με «καρφώματα» πολύ εντυπωσιακά. Υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP έθεσε και ο Μπράιαντ, πετυχαίνοντας 20 πόντους, ενώ παραγωγικότατος για την ομάδα της Δύσης ήταν και ο Τιμ Ντάνκαν, με απολογισμό 14 πόντων, 13 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Η αρχική πεντάδα της Ανατολής αιφνιδιάστηκε στο πρώτο 12λεπτο, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρεις παίκτες με ύψος άνω των 2.11 μ. (Μινγκ – 16 π., Ντάνκαν – 14 π., Γκάρνετ – 12 π.), αλλά… συνήλθε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, καταφέρνοντας να μειώσουν στο σκορ, με τη χρησιμοποίηση κοντύτερου και πιο ευέλικτου σχήματος. Την έκπληξη για την Ανατολή έκανε ο Τζαμάλ Μαγκλουάιρ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 19 πόντους, ενώ ξεχώρισε και ο Τζέισον Κιντ (14 π. – 10 ασ.). Αντίθετα, σε πολύ χαμηλούς τόνους κυμάνθηκε η απόδοση του Αλεν Αϊβερσον (3 π.), ενώ στα τελευταία λεπτά ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι έγινε ο μοιραίος παίκτης της Ανατολής, καθώς με δύο συνεχόμενες λανθασμένες επιλογές δεν «διατάραξε» το εύθραυστο προβάδισμα του σκορ που είχε η Δύση. Αγαπημένος παίκτης του κοινού ψηφίστηκε ο Κινέζος σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, Γιάο Μινγκ, ενώ στον διαγωνισμό των τριπόντων, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς έχασε για μια τρίχρωμη μπάλα (2 πόντοι) από τον Βόσον Λέναρντ των Νάγκετς και στον διαγωνισμό «καρφωμάτων», ο Φρεντ Τζόουνς νίκησε στον τελικό τον Τζέισον Ρίτσαρσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή