Πέναλτι α λα ελληνικά στη Ρεάλ

Πέναλτι α λα ελληνικά στη Ρεάλ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυρωδιά… Ελλάδας είχε το ντέρμπι κορυφής της Ισπανίας. Ενα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε στο 93ο λεπτό στη Ρεάλ έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Βαλένθια και ιδιαίτερα καυστικό τον τύπο της χώρας.

«Αυτό το πέναλτι δεν πρόκειται να δοθεί ούτε σε 100 παιχνίδια. Αν ήξερα ότι θα γινόταν αυτό το πράγμα τότε, θα καθόμουνα σπίτι μου και δεν πήγαινα στον αγώνα. Σήμερα είναι μια κακή μέρα για το ισπανικό πρωτάθλημα», δήλωσε απογοητευμένος ο τεχνικός των «νυχτερίδων», Ράφα Μπενίτεθ.

Αντικρουόμενες είναι οι απόψεις του δράστη (Μαρτσένα) και του θύματος (Ραούλ). «Μέσα στο γήπεδο που δόθηκε η εντύπωση ότι δεν είναι πέναλτι. O διαιτητής κατέστρεψε τη δουλειά της ομάδας μας. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Πραγματικά είμαστε αγανακτισμένοι», τόνισε ο πρώτος.

«Δεν έπεσα μόνος μου. Υπήρχε επαφή, η οποία με έριξε στο έδαφος. Σ’ ένα παιχνίδι υπάρχουν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις και ο διαιτητής πρέπει να πάρει μια απόφαση», ανέφερε ο αρχηγός των «μερένγκες».

Από την άλλη πλευρά, η εφημερίδα Marca, είχε τίτλο στο πρωτοσέλιδο της: «Με μπόλικη τύχη», η Mundo Deportivo: «H Ρεάλ σώθηκε με ακόμα ένα σκάνδαλο», ενώ η προσκείμενη στη «βασίλισσα», As, κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Πέναλτι»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή