ENIC: δεν παραχωρεί τις μετοχές

ENIC: δεν παραχωρεί τις μετοχές

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγο» βάζει η ENIC στον Ντέμη Νικολαΐδη και δεν προτίθεται να του παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ AEK με τους όρους που ο ίδιος έχει προτείνει. O διεθνής κυνηγός περιμένει από μέρα σε μέρα την επίσημη απάντηση των Αγγλων, αλλά έχει πληροφορηθεί «ανεπισήμως» ότι η ENIC θα του ζητήσει να κάνει πολύ βελτιωμένη πρόταση γιατί η υπάρχουσα δεν μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστική. Αν και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση από τις δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικολαΐδης προσφέρει μόλις 300 χιλ. ευρώ μετρητά, γιατί τα 3 εκατ. ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχει εξασφαλίσει, θα τα χρησιμοποιήσει για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της ομάδας. Παραπάνω χρήματα στην ENIC προτίθεται να δώσει μόνο αν και όταν προκύψουν κέρδη, γεγονός που επ’ ουδενί δέχεται η αγγλική εταιρεία.

Η κατάσταση αυτή παρατείνει την αβεβαιότητα στην AEK, σε μια εποχή που τα χρέη πιέζουν ασφυκτικά την ομάδα. Μέσα σ’ αυτήν την εβδομάδα, η AEK πρέπει να καταβάλει στην Παλμέιρας για τον Φερούζεμ και τον Μπελότι περισσότερα από 320 χιλ. ευρώ, ειδάλλως θα πρέπει να της αφαιρεθούν, σύμφωνα με έγγραφο της FIFA προς την ΕΠΟ έξι βαθμοί για κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά. O κ. Βαλασόπουλος λέει ότι τα χρήματα θα βρεθούν μάλλον από μια προκαταβολή που προσπαθεί να πάρει από τη NetMed για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου.

– Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ρούσεφ, μετά σχεδόν δύο μήνες απουσίας. O Βούλγαρος μέσος δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνισθεί.

– Παρά την πρόσφατη διαβεβαίωση του Γ. Γρανίτσα ότι σήμερα θα ξεκινούσαν τα έργα, η τεχνική εταιρεία δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση γιατί δεν έχει λυθεί ακόμα το θέμα της χρηματοδότησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή