Αρχισε η μάχη της Κρήτης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από την ώρα του ξεκίνησε ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί η σέντρα να έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή στο γήπεδο του Ηρακλείου, όμως η ατμόσφαιρα άρχισε να φορτίζεται έντονα από νωρίς, εξαιτίας του τρόπου διάθεσης των εισιτηρίων. Ή, καλύτερα, της μη διάθεσης εισιτηρίων προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου. O κ. Ξημέρης επέμεινε στην απόφασή του να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα επιχειρήσουν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα της Κυριακής.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σύσκεψη, Γιάννης Μώραλης, αντέδρασε έντονα και ζήτησε να εφαρμοστεί ό,τι ισχύει στους μέχρι τώρα αγώνες του δεύτερου γύρου, οπότε να μπορέσουν όσοι φίλοι του Ολυμπιακού το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Μάλιστα, δεν έλειψαν λεκτικές αντιπαραθέσεις, με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ να τονίζουν πως δεν είναι παράρτημα κανενός, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πώς θα καταφέρει ο ΟΦΗ να μην καταλήξουν εισιτήρια σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού. Για τον λόγο αυτό, ο αστυνομικός διευθυντής του Ηρακλείου κ. Μαυρίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη την Παρασκευή εφόσον διαπιστωθεί ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια. Αν ο αριθμός αγγίζει ή ξεπερνάει τα 500, τότε η Αστυνομία είναι διατεθειμένη να ορίσει ξεχωριστή θύρα για τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, «πάγωσαν» τα χαμόγελα του Ολεγκ Προτάσοφ απ’ την επιστροφή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Και αυτό γιατί ο Κριστιάν Καρεμπέ ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με αποτέλεσμα να μην έχει ελπίδες συμμετοχής στον αγώνα του Ηρακλείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή