ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΙΓΑ μη συναινούσε η διοίκηση του ΟΦΗ να δώσει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και να διαθέσει μία θύρα γι’ αυτούς.

ΘΕΛΕΙ να γεμίσει πάλι το «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως ήταν… κατάμεστο, σε όλα τα παιχνίδια αυτής της περιόδου, με 1.000 έως 2.000 οπαδούς της ομάδος του.

ΠΩΣ λοιπόν να τους στερήσει αυτήν τη χαρά; Να μην πάνε οι δικοί του οπαδοί, που κάθε Κυριακή… βρίζουν τη διοίκηση και ζητούν την παραίτησή της και να υπάρξουν δύο χιλιάδες «ερυθρόλευκοι» στις εξέδρες;

ΕΞΑΛΛΟΥ πώς θα έδειχνε τη νομιμοφροσύνη της στον κ. Λιάνη, ότι δηλαδή εφαρμόζει πιστά το νόμο και υπακούει σ’ αυτόν; Βέβαια υπάρχει και η… αντικειμενική άρνηση της αστυνομίας του Ηρακλείου.

ΓΙΑ όσους υποψιάζονται ότι το κάνει εκπορευόμενη από άλλη ΠΑΕ, που έχει συμφέρον να χάσει βαθμούς ο πρωταθλητής στο Ηράκλειο, είναι από άλλο πλανήτη.

ΠΟΤΕ ο ΟΦΗ δεν έπαιξε για άλλη ομάδα. Εξάλλου, οι μετοχές της ΠΑΕ δεν ανήκουν πλέον στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φρόντισαν να αλλάξουν χέρια ώστε η κρητική ΠΑΕ να είναι… ανεξάρτητη, για να μην κατηγορούν την οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι επηρεάζει καταστάσεις.

ΤΩΡΑ το πώς παίκτες αλλάζουν την ασπρόμαυρη φανέλα με την πράσινη ή το αντίστροφο, χωρίς καν διαπραγμάτευση, είναι απλό:

ΟΙ ΔΥΟ διοικήσεις διατηρούν τέτοιες φιλικές σχέσεις, που μπορούν να ανταλλάσσουν παίκτες ακόμα και… τζάμπα.

ΓΙ’ AYTO κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει. Αν το επέτρεπε ο νόμος, τότε η διοίκηση του ΟΦΗ, όχι μόνο θα έδινε τα εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός, αλλά θα φρόντιζε να του δώσει και πολλά περισσότερα, ώστε να δείξει τα… φιλικά αισθήματά της προς αυτόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή