Αρης – Μαρούσι προς τους «8»

Αρης – Μαρούσι προς τους «8»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ανατροπή του μειονεκτήματος έδρας που είχε το Μαρούσι, έναντι της ουκρανικής Αζοβμας, έγινε με τη χθεσινή πρώτη νίκη του (70-76) στην αντίπαλη έδρα και απομένει ένα ακόμη βήμα, την Παρασκευή, στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της FEL.

H χιονισμένη πόλη της Μαριούπολ δεν «πάγωσε» τα ευρωπαϊκά όνειρα του Αμαρουσίου, του οποίου η αποστολή φαίνεται ότι είχε… εκπαιδευτεί από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τους πόντους του Αμαρουσίου σημείωσαν οι: Μπλάκνεϊ 17, Χάτσον 17, Σμίλιανιτς 10, Νικολαΐδης 2, Γκργκατ 10, Σπανούλης 5, Δανιήλ, Πόποβιτς 10, Αγαδάκος 2, Καράγκουτης 3.

Μετά το Μαρούσι κι ο Αρης, ο έτερος εκπρόσωπός μας στη FEL, κατάφερε να αντιστρέψει το πλεονέκτημα της αντιπάλου του. Πέρασε νικηφόρα από την Πολωνία, επικρατώντας με 96-85 της Ανβιλ και πλέον είναι φαβορί για την πρόκριση στους «8». Απλώς χρειάζεται νίκη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. O Κόμματος σημείωσε 32 πόντους δείχνοντας τον δρόμο προς τον θρίαμβο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή