Οκτώ ομάδες σερβίρουν για ένα Κύπελλο

Οκτώ ομάδες σερβίρουν για ένα Κύπελλο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αρχίζει στην Ορεστιάδα η τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ ανδρών. Σήμερα «σερβίρουν» όμως και οι γυναίκες, καθώς ξεκινούν οι αγώνες για τα πλέι οφ και πλέι άουτ της A1. Στην ακριτική πόλη της Θράκης βρίσκονται οι οκτώ κορυφαίες ανδρικές ομάδες του αθλήματος (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλ., Ορεστιάδα, Παγκράτι και EA Πατρών) προκειμένου να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Φαβορί θεωρούνται οι Ολυμπιακός, Ηρακλής και Παναθηναϊκός, ενώ δεν θα θα πρέπει να «αγνοηθούν» ο ΠΑΟΚ και η Ορεστιάδα, που παίζει στην έδρα της.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τον αγώνα Παναθηναϊκού – Εθνικού Αλ. (18.30). «Στόχος του ΠΑΟ είναι να πρωταγωνιστεί και να παίρνει τίτλους», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Ακης Χατζηαντωνίου. Σε περίπτωση νίκης οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στην ημιτελική φάση το νικητή της συνάντησης Ορεστιάδας – Ολυμπιακού, η οποία θα διεξαχθεί αύριο. Το καλύτερο πρόγραμμα έχει ο Ηρακλής, ο οποίος θα βρει απέναντί του σήμερα την EA Πατρών (21.00) και αν προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ – Παγκρατίου.

– Για τα πλέι οφ της A1 γυναικών διεξάγονται σήμερα οι συναντήσεις: 1-4:

Βριλήσια – Φιλαθλητικός / ΠΑΟΚ (17.00), Πανελλήνιος – ΠΑΟ (18.00). 5-8: Απολλώνιος – EA Λαρίσης (18.00), Μαρκόπουλο – Ενωση Βύρωνα (19.00). Πλέι άουτ: Ολυμπιακός – Ηρακλής K. (20.00). Στην αποστολή του Φιλαθλητικού υπάρχει και η Ζάνα Προνιάδου, η οποία ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή