Πρώτη δοκιμή εν όψει Πορτογαλίας

Πρώτη δοκιμή εν όψει Πορτογαλίας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλίμα της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας θα επιχειρήσει να μπει η εθνική μας ομάδα, με μία σειρά φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης από το αποψινό με τη Βουλγαρία στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» (9 μ.μ.). «Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε τα παιχνίδια αυτά ώστε να έχουμε τις κατάλληλες λύσεις στην τελική φάση», τόνισε χθες ο ομοσπονδιακός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ. Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν τα φιλικά παιχνίδια με την Ελβετία (31/03, Ηράκλειο), την Ολλανδία (28/04, Αϊντχόφεν), την Πολωνία (29/05, Βαρσοβία) και το Λίχτενσταϊν (03/06, Βαντούζ).

Για τον αγώνα με τη Βουλγαρία, ο κ. Ρεχάγκελ ανέφερε: «Θα λείπουν ο Γιαννακόπουλος και ο Νικολαΐδης, αλλά θα δω τον Παπαδόπουλο που θα ξεκινήσει στο πρώτο ημίχρονο και τον Χαριστέα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό». O ομοσπονδιακός τεχνικός έκλεισε την πόρτα της Εθνικής στον Παρασκευά Αντζα, λέγοντας «πως καλούμε μόνο παίκτες που παίζουν στην πρώτη κατηγορία», ενώ σε ό,τι αφορά στις επιλογές του για το ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής για την Πορτογαλία είπε πως «έχουμε ξεκαθαρίσει ότι στα τελικά θα πάνε οι παίκτες που πήραν την πρόκριση», ενώ σε ερώτηση για τους Στολτίδη και Αναστασίου υπογράμμισε πως «βρίσκονται υπό παρακολούθηση».

Στις 3 μ.μ., η Ελπίδων θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τη Βουλγαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή