Νέα προσφορά από Νικολαΐδη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτή γραμμή με το Λονδίνο είχαν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι του Ντέμη Νικολαΐδη και είναι πιθανόν να υπάρξουν στις επόμενες ώρες ουσιαστικές εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Μετά την άρνηση της ENIC να συζητήσει σε σοβαρή βάση την αρχική πρόταση της πλευράς Νικολαΐδη, υπήρξαν γρήγορα αντανακλαστικά από τους υποψήφιους αγοραστές και οι συζητήσεις συνεχίστηκαν σε διαφορετική βάση και δεδομένα. Το πιο ουσιαστικό δεν είναι τόσο ότι αυξάνεται η ισχνή προσφορά των 300 χιλ. ευρώ της προκαταβολής, αλλά η διάθεση να δοθούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το συνολικό ύψος του τιμήματος και τον χρόνο αποπληρωμής του. Ενώ μέχρι χθες υπήρχε μια γενική και αόριστη πρόταση να δοθούν περισσότερα χρήματα στην αγγλική εταιρεία μόνο αν και όταν η AEK εμφανίσει κέρδη, η νέα προσφορά θα είναι συγκεκριμένη. Το ποσό δεν αναμένεται να είναι μεγάλο, όμως η πρόταση θα είναι πιο δελεαστική και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη βάση για μια συμφωνία.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Λονδίνο τροφοδότησε σενάρια περί εμπλοκής του στις διαπραγματεύσεις με σκοπό να πάρει αυτός την ΠΑΕ AEK, εξ ου και η σπουδή της πλευράς Νικολαΐδη να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Ολα αυτά διαψεύσθηκαν στην πορεία, καθώς ο πρώην πρόεδρος της AEK ξεκαθάρισε ότι πήγε στην Αγγλία για ένα πετρελαϊκό συνέδριο και όχι για να συζητήσει με την ENIC. Οι Αγγλοι, πάντως, δέχονται αρκετές πιέσεις από την Ελλάδα για να προτιμήσουν τη λύση Νικολαΐδη. Πέρα από την επιστολή που έστειλε την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Γρανίτσας, 78 μέλη της «Ορίτζιναλ» που είναι μέλη της Ερασιτεχνικής AEK και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καλούν με επιστολή τους την ENIC να καταλήξει σε συμφωνία με τον Ντέμη, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι οπαδοί της ομάδας δεν πρόκειται να ανεχθούν χωρίς σοβαρές αντιδράσεις κάτι διαφορετικό.

– Στην ώρα τους θα καταβληθούν τα 340 χιλ. ευρώ που οφείλει η AEK στους Φερούζεμ, Μπελότι και την Παλμέιρας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Βαλασόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή