Κάνουν γήπεδα και όχι στάδια

Κάνουν γήπεδα και όχι στάδια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκρέμαστοι εξακολουθούν να νιώθουν οι αθλητές των σωματείων στίβου του Πειραιά, παρά την εξαγγελία του υφυπουργού Γιώργου Λιάνη ότι στο Σχιστό Κορυδαλλού θα κατασκευαστεί στάδιο. Κρίνουν ότι αυτό δεν αντικαθιστά την απώλεια του «Καραϊσκάκη», ενώ, πιθανότατα, θα χάσουν και τον κλειστό στίβο του «Ειρήνης και Φιλίας».

Ολες οι ενδείξεις κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι το στάδιο, μετά τους Ολυμπιακούς, θα είναι γήπεδο αθλοπαιδιών. Σχετικές πληροφορίες υπήρχαν από καιρό, αλλά αυτό που κινητοποίησε τώρα την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, είναι η αντικατάσταση των φωτεινών πινάκων του σταδίου.

Στον Κορυδαλλό θα κατασκευαστούν στάδιο με στίβο και ποδοσφαιρικό γήπεδο με χλοοτάπητα, κολυμβητήριο, τρία βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστό γυμναστήριο αθλοπαιδιών και υπαίθρια γήπεδα αθλοπαιδιών. Δεν θα υπάρχει βοηθητικός χώρος για ρίψεις και, άρα, όπως συμβαίνει στα στάδια με ποδοσφαιρικό γήπεδο με χόρτο, αυτές θα απαγορεύονται. Στην εξαγγελία αναφέρεται ότι το αθλητικό κέντρο προορίζεται για χρήση από τα σωματεία και τους δημότες του Κορυδαλλού…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή