Θα παίξει ο Ταμπάκος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στην αγωνία ζουν ο 2ος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Δημοσθένης Ταμπάκος, και ο προπονητής του, Αλέκος Ιωακειμίδης. O λόγος; Το αν η ΔΟΕ θα δώσει μία κάρτα ελεύθερης συμμετοχής στην Ελλάδα για την ενόργανη γυμναστική. Χθες, όμως, ο πρόεδρος της Ελληνικής (ΕΓΟ), αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Δημητρόπουλος τους καθησύχασε, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι την Τρίτη, στην συνεδρίαση της ΔΟΕ, η απόφαση θα είναι θετική. «Μακάρι, γιατί είναι κρίμα οι αγώνες να γίνουν στην Ελλάδα και να μην αγωνιστούμε», σχολίασε ο κ. Ιωακειμίδης. O κ. Δημητρόπουλος είπε ότι θα αρχίσει προσπάθεια στα διεθνή όργανα, ώστε από τους Ολυμπιακούς του 2008 να αλλάξει το απαράδεκτο, όπως, ορθώς, το χαράκτήρισε σύστημα πρόκρισης. Μια θρυλική μορφή της ενόργανης γυμναστικής, η Ρουμάνα Ολυμπιονίκης του 1976 και του 1980, Νάντια Κομανέτσι, που εδώ και χρόνια ζει στις ΗΠΑ, βρίσκεται στην Ελλάδα και χθες παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στην οποία ανακοινώθηκε η χορηγία της ελληνικής εταιρείας ρούχων, BSB προς την ΕΓΟ για το 2004. Διαβεβαίωσε ότι θα έλθει στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα φωνάζει υπέρ των Ελλήνων και των Ρουμάνων. «Ευχαριστώ, αγαπώ την Ελλάδα», είπε στο τέλος στα ελληνικά.

«Ο Βλάσης Μάρας και ο Δημοσθένης Ταμπάκος θα πάρουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς», δήλωσε μετά στο ΑΠΕ και προέβλεψε ότι πέντε χώρες θα πάρουν τα περισσότερα μετάλλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή