Καταδύσεις με υποσχέσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βούτηξαν καλά χθες οι Ελληνες καταδύτες, στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στο OAKA. Πήραν μία 5η θέση σε τελικό αλλά και μία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς.

Ρεβάνς για την κακή και άτυχη στιγμή τους στον προχθεσινό προκριματικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 3 μ. πήραν οι Θωμάς Μπίμης και Νίκος Σιρανίδης. Κατέλαβαν την 5η θέση και, όπως είπαν μετά τον αγώνα, έδειξαν ότι είναι «ικανοί και για το θαύμα». Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κινέζοι Πενγκ Μπο – Γουάνγκ Κέναν, το ασημένιο οι Αυστραλοί Νιούμπερι – Μπάρνετ και το χάλκινο οι Γερμανοί Βεντς – Σέλενμπεργκ.

Η Ευτυχία Πάππα προκρίθηκε 6η στον ημιτελικό των καταδύσεων από βατήρα 10 μ., εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον ημιτελικό, όμως, κατέλαβε τη 13η κι έμεινε εκτός τελικού. «Νομίζω ότι εκπλήρωσα τις προσδοκίες που είχα από τη συμμετοχή μου σε αυτήν τη διοργάνωση», δήλωσε.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι Γουίλκινσον (ΗΠΑ), Τέρκι (Αυστραλία) και Μιγιαζάκι (Ιαπωνία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή