Τούμπα ο ΠΑΟΚ τον Αρη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια… σπασμένη αποχέτευση στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν ήταν δυνατόν να επιδιορθωθεί σύντομα και κρατάει το μισό γήπεδο κλειστό, δημιούργησε μία ακόμη διένεξη στις διοικήσεις ΠΑΟΚ και Αρη. H ΕΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το ματς Αρης – Καλλιθέα θα γίνει οριστικά στην Τούμπα, αλλά η διοίκηση των «κιτρίνων» φωνάζει γιατί δεν θα έχει όλες τις θέσεις στη διάθεσή της για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Πάντως, στα εισιτήρια που εκδόθηκαν εξαιρούνται οι θύρες 1, 2, 3, 4.

Στο θέμα του Ρυσίου, τώρα, σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά όσων θεωρούν υπεύθυνους γι’ αυτή την κατάσταση και θεωρούν ότι το χρέος δεν βαραίνει την ΠΑΕ, αλλά συγκεκριμένους ανθρώπους.

Στον αγωνιστικό τομέα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντεμπούτο του Σάμι Μαγκαλέφα, ενώ απόντες θα είναι οι Κυζερίδης, Σκέντζος και Καπάνταης. O Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε οριακό το παιχνίδι, ενώ σημείωσε ότι ο Αρης έχει καταντήσει «τσιγγάνος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή