«Καίσαρας» ο Αμπράμοβιτς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρέμιερσιπ ήταν η… τούρτα. Το καμπιονάτο το… κερασάκι. O ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στην Ιταλία. Δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν πως ο Ρώσος μεγιστάνας είναι πίσω από την εταιρεία πετρελαίου, Nafta Moskva, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρόμα, για την αγορά της ομάδας.

Οι «τζιαλορόσι» αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί είναι του Εμερσον, ο οποίος απείλησε ότι θα φύγει από την ομάδα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρόμα, Φράνκο Σένσι, είχε δηλώσει πως σύντομα θα λυθούν όλα τα προβλήματα με την αγορά της ομάδας από τον κατάλληλο επενδυτή. Το σίγουρο πάντως είναι πως η έλευση του Ρομάν Αμπράμοβιτς θα κρατήσει τα μεγάλα αστέρια όπως οι Τότι, Κασάνο, Τσίβου και Εμερσον, στην «αιώνια πόλη».

Ενας άλλος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, ο Χαβιέ Σαβιόλα, ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ιταλία. O διεθνής Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο στη μεταγραφή θα περιέχεται και η παραχώρηση του Εντγκαρ Ντάβιτς στους «μπλαουγκράνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή