Αλυσίδα «τελικών» για τον «Δικέφαλο»

Αλυσίδα «τελικών» για τον «Δικέφαλο»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εστω και… «κουτσερεμένη», λόγω των χθεσινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αρη και του Αμαρουσίου που ανέβαλαν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, αντίστοιχα, η 20ή αγωνιστική δεν… φείδεται ενδιαφερόντων αγώνων και ενός παραδοσιακού ντέρμπι. H κακοκαιρία που είχε πλήξει όλη την επικράτεια, πριν από μία εβδομάδα, ανέβαλε τη διεξαγωγή όλων των αγώνων οι οποίοι θα γίνει σήμερα, αν και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί μετά την Σαρακοστή και το Πάσχα (14/4)!

Στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, η AEK θα υποδεχθεί αύριο τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναπτέρωσε το ηθικό του, από την ευρωπαϊκή πρόκριση, αλλά για να δικαιωθεί ο χαρακτηρισμός του ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπό τους στην αντίπαλη έδρα, όπου η AEK είναι πολύ δυνατή και ύστερα από τέσσερις ημέρες (26/2) θα παίξει και με τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής που θα επαναληφθεί.

Το πρόγραμμα: Σήμερα: Ηράκλειο – Ηρακλής (16.30), Απόλλων – Ηλυσιακός (17.00), ΠΑΟΚ – Μακεδονικός (19.00). Αύριο: Πανιώνιος – Ιωνικός Ν.Φ. (18.00), AEK – Ολυμπιακός (20.00). Την ερχόμενη Τετάρτη (24/2) θα διεξαχθεί ο αγώνας Περιστερίου – Αμαρουσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή