Στη Μαδρίτη κρεμάει τα παπούτσια ο Ζιντάν

Στη Μαδρίτη κρεμάει τα παπούτσια ο Ζιντάν

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για… πάντα στη Μαδρίτη, Ζινεντίν Ζιντάν», θα μπορούσαν να φώναζαν οι φίλοι τη Ρεάλ. O Γάλλος σταρ τούς έκανε το χατήρι και ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2007, οπότε και ενδέχεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ηταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ η Ρεάλ, αλλά και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι να παίζω ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να κάνω κάτι τέτοιο στη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Ζιντάν μετά την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε του χρόνου το καλοκαίρι. Στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον, υποσχέθηκε να βοηθήσει ώστε να αυξηθεί η συλλογή τροπαίων από τη Βασίλισσα της Ευρώπης: «Εχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Προέχει ο τελικός του ισπανικού κυπέλλου με τη Σαραγόσα, καθώς είναι ένα τρόπαιο που δεν έχω κατακτήσει ποτέ. Στη συνέχεια έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια το πρωτάθλημα. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα παιχνίδια και όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί και η επιθυμία μου είναι να κατακτήσω περισσότερα τρόπαια με αυτή τη φανέλα». O Ζινεντίν Ζιντάν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2007: «Εχω κάποιες ιδέες, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Εως το 2007 υπάρχει πολύς καιρός ακόμη. Τότε μπορεί να σταματήσω και να συνεχίσω από κάποιο άλλο πόστο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό δεν το έχω αποφασίσει ακόμη».

Β H δήλωση του Γιενς Λέμαν, σύμφωνα με την οποία δικαιούται τη θέση κάτω από τα δοκάρια της εθνικής Γερμανίας, καθώς κανείς τερματοφύλακας δεν είναι καλύτερός του, όπως και η επίθεσή του στον… αιώνιο γκολκίπερ των «Πάντσερ» Ολιβερ Καν, ανάγκασαν τον Φραντς Μπεκενμπάουερ να ζητήσει απ’ τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ρούντι Φέλερ να… σφίξει τα λουριά: «Εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004. H συμπεριφορά του Λέμαν είναι απαράδεκτη. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πλέον ηρεμία και αυτή η κατάσταση ενδέχεται να εξελιχθεί σε βάρος της ομάδας».

– H FIFA οριστικοποίησε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων του 2005 και του 2006. Σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία, στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και θα διαρκέσει οκτώ ημέρες, θα λάβουν μέρος οι έξι πρωταθλήτριες των ισάριθμων Συνομοσπονδιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή