Στους δύο ο ένας επιβιώνει

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνας επιβίωσης για Αρη και Καλλιθέα είναι ο αποψινός που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας (όπου παρεμπιπτόντως, θα μείνουν κλειστές οι θύρες 1, 2, 3, 4 λόγω… του γνωστού προβλήματος στην αποχέτευση).

«Το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι οριακό για εμάς. Υπάρχει μεγάλη αδικία για τον Αρη. Ξέρω πως όπου και να παίξουμε, ο κόσμος μας θα έρθει και θα μας στηρίξει. O κόσμος νιώθει την αδικία, αλλά είναι υπερήφανος για την ομάδα που υποστηρίζει. Πρέπει να νικήσουμε για να μας φύγει το άγχος», υποστηρίζει ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μιχαλήτσος. Βεβαίως και οι φιλοξενούμενη ομάδα του Τάκη Λεμονή ψάχνει για θετικό αποτέλεσμα, καθώς νιώθει -αγωνιστική με αγωνιστική- να σφίγγει γύρω της η θηλιά του υποβιβασμού. O αγώνας θα αρχίσει στις 7 μ.μ. (απευθείας μετάδοση απ’ το Super Sport).

Δύο ώρες νωρίτερα, στην Ξάνθη η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται με το… μισό στον προθάλαμο (τελευταίος προκριματικός γύρος) του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αύριο (7 μ.μ., Super Sport) ο Ηρακλής φιλοξενείται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή