Ξανά με Γκονζάλες, Σανμαρτεάν

Ξανά με Γκονζάλες, Σανμαρτεάν

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με Εκι Γκονζάλες και Λουτσιάν Σανμαρτεάν στην ίδια ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (7 μ.μ.) παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο. Το δίδυμο αυτό χρησιμοποιήθηκε σε πιο αντίξοες συνθήκες στον αγώνα της Νεάπολης με τον Ιωνικό και λειτούργησε αρκετά καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί, με τον Αργεντίνο να κάνει τότε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα και τον Ρουμάνο να επιστρέφει στην ενδεκάδα έπειτα από σημαντικό διάστημα απουσίας. O Σουμ δείχνει να ποντάρει πολλά στην καλή συνεργασία τους και για να παίρνει το ρίσκο να παρουσιασθεί η ομάδα του πιο ευάλωτη αμυντικά, αρκεί να έχει κέρδη στον επιθετικό τομέα. Αν ο Κωνσταντίνου είναι έτοιμος, οι «πράσινοι» θα παίξουν με δύο επιθετικούς, ειδάλλως το πιθανότερο είναι να γυρίσει το σύστημα σε 4-5-1, με τον Παπαδόπουλο μοναδικό επιθετικό και τον Μικάελσεν να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ζουτάουτας. Οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί ο Ολιζαντέμπε στη 18άδα είναι μικρές.

Β Σήμερα συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της UEFA για να αποφασίσει οριστικά αν ο Γκονζάλες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Οσέρ. O Αργεντίνος δεν ήταν στην αρχική λίστα και ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή