Τελευταίες μπαλοθιές

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Θεός να βάλει το χέρι του… Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά εδώ που φθάσαμε δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να μας γεννήσει και πάλι την ελπίδα πως δεν θα μυρίζουν… μπαρούτι οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με όσα γίνονται (και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει) με φόντο τον αυριανό αγώνα του Ηρακλείου, ΟΦΗ – Ολυμπιακός (5 μ.μ., NET), μόνο αν στρέψουμε το κεφάλι μας ψηλά μπορούμε να βρούμε λίγη ελπίδα. Τέλμα…

Χθες, ο Ολυμπιακός απάντησε στην ανακοίνωση του ΟΦΗ με μία επιστολή που απέστειλε προς την κρητική ΠΑΕ, την οποία κοινοποίησε προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Κωνσταντίνο Παπαλάκη. Με την επιστολή αυτή, ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε από τα θεσμοθετημένα όργανα να εξετάσουν αυτό που επί σειράν ετών ψιθυρίζεται στα ποδοσφαιρικά στέκια: πως ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ ελέγχονται απ’ την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάντως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν την κατονομάζει στην επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής: «Είναι απορίας άξιον πώς μέχρι σήμερα τα θεσμοθετημένα και συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας, η αθλητική Δικαιοσύνη και η διοργανώτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (ΕΠΑΕ) επιτρέπουν να ελέγχονται, επί 20 χρόνια, από την ίδια οικογένεια, δύο ομάδες».

Στις 2.30 μ.μ., έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Ηράκλειο η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού κρίσιμου αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακού. H αστυνομία θα αποφασίσει αν θα παραχωρηθεί τελικώς μία θύρα για να φιλοξενηθούν όσοι οπαδοί των Πειραιωτών καταφέρουν και πάρουν στα χέρια τους εισιτήριο του αγώνα. Ωστόσο, η διοίκηση επιμένει να μη θέλει να δώσει εισιτήρια ούτε στους μεμονωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, κάτι που δεν προβλέπεται απ’ την υπουργική απόφαση του Γιώργου Λιάνη…

Αν μας… επιτρέπουν, να σας πούμε και δύο λόγια που αφορούν στις σκέψεις του Ολεγκ Προτάσοφ για την ενδεκάδα. Θα επιστρέψει ο Τζόρτζεβιτς που αποθεραπεύθηκε, όχι όμως και ο Καρεμπέ ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή