Αρχισαν οι διαρροές

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι φίλοι της AEK αντιμετώπισαν με επιφυλακτικότητα την προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη να αποκτήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ AEK έχουν από χθες κι άλλους λόγους να προβληματίζονται. Πριν καλά – καλά καθήσει η σκόνη από τα… γκάζια του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, άρχισαν οι διαρροές και αυξήθηκαν οι αμφιβολίες. O Λάκης Νικολάου διέψευσε την εμπλοκή του στην επενδυτική προσπάθεια και απλώς στήριξε ηθικά το εγχείρημα, ενώ ίδια στάση κράτησε κι ένας άλλος φερόμενος ως επενδυτής, ο δημοσιογράφος Ακης Κοσώνας, ο οποίος είπε ότι συμπαρίσταται μεν, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνδράμει με χρήμα. Ακόμα και ο πλέον ισχυρός οικονομικός παράγοντας από αυτούς που αναφέρονται στην ανακοίνωση, ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος, υιός του μεγαλομετόχου της εταιρείας TITAN, διευκρίνισε ότι η κίνησή του να βάλει κάποια χρήματα είναι προσωπική πρωτοβουλία και όχι εμπλοκή της γνωστής τσιμεντοβιομηχανίας στην AEK, όπως βιάστηκαν πολλοί να υποθέσουν.

Το τοπίο παραμένει θολό, καθώς τα ονόματα των επιχειρηματιών που φέρονται να εμπλέκονται δεν εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα του εγχειρήματος. Δεν υπάρχει, εμφανώς τουλάχιστον, κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας που θα μπορούσε να δώσει άμεσες λύσεις σε μια εταιρεία με τεράστια προβλήματα ούτε και διαφαίνεται στον ορίζοντα τέτοια προοπτική. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Λάκης Νικολάου παρουσιάσθηκε απαισιόδοξος μιλώντας στην EPA ΣΠΟΡ. «Εύχομαι να πετύχει αλλά το βλέπω δύσκολο το εγχείρημα. Δεν θα απεμπλακεί εύκολα η AEK από την ENIC. Πιστεύω ότι οι Αγγλοι δεν έχουν σκοπό να δώσουν την AEK και φοβάμαι ότι όλη αυτή η ιστορία είναι ένα επικοινωνιακό τρικ. Εγώ δεν συμμετέχω σε καμία κίνηση επενδυτών. Δεν μπορώ οικονομικά να φθάσω σ’ αυτά τα επίπεδα. Με τον Ντέμη μιλήσαμε 2-3 φορές τηλεφωνικά και του είπα ότι μπορώ να βοηθήσω ηθικά. Υλικά μόνο με την αγορά κάποιων μετοχών, αν αλλάξουν τα πράγματα, όπως άλλωστε έχω κάνει και στο παρελθόν. Αυτό συνιστώ να κάνουν κι άλλοι φίλοι της AEK. Οποιοσδήποτε μπει στη διαδικασία διαχείρισης της ομάδας χωρίς να έχει το πακέτο των μετοχών, θα την οδηγήσει πάλι στην ταλαιπωρία», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης και πρώην πρόεδρος της AEK.

B Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μόρας και είναι στη διάθεση του Ντουμιτρέσκου για τον αυριανό (8 μ.μ.) αγώνα με τη Χαλκηδόνα στη Νεάπολη. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Οκκάς και ο τραυματίας Μπορμπόκης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τσιάρτας, Λάκης και Ρούσεφ, που δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή