ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O,TI σπείρεις θα θερίσεις. Αυτό, ακριβώς, έπαθαν πολλοί και θα πάθουν κι άλλοι, που πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν με το «έτσι θέλω» τις επιθυμίες τους.

ΟΙ ΞΗΜΕΡΗΣ και Μυριοκεφαλιτάκης, με τη συμπεριφορά τους πριν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κατόρθωσαν να επιβεβαιώσουν όσους φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι η ομάδα της Κρήτης διέπεται φιλικά προς τον Παναθηναϊκό.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Φοιρός παρέταξε την ομάδα του με… οκτώ αμυντικούς, με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσει ο ΟΦΗ ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία. Και έπειτα μίλησε για «παρωδία αγώνα», ενώ η δική του επιλογή ήταν… αγωνιστική.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Λιάνης δεν μπορεί να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό, αφού η πειραϊκή ΠΑΕ υποστηρίζει -και θα το υποστηρίξει, αν κληθεί σε απολογία- ότι δεν πήρε εισιτήρια και επομένως, δεν ήταν ευθύνη δική της η ομαδική παρουσία των οπαδών της στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Κόκκαλης «λούζεται» τώρα το περίφημο «αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν τους αλλάζουμε». Να δούμε όταν δει κάποια μέρα το «Καραϊσκάκη» ρημαγμένο, αν θα έχει την ίδια άποψη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της AEK επί μήνες δεν κούνησε το δαχτυλάκι της να περιφρουρήσει τον Μπάγεβιτς. Και τώρα βλέπει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ σαν όνειρο απατηλό.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, χωρίς να είναι βέβαιο, δείχνει στην περίπτωση Νικοπολίδη να ακολουθεί την ίδια τακτική με τους Φύσσα – Καραγκούνη. Γι’ αυτόν ούτε το… πάθημα έγινε μάθημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή