Περήφανη Ελλάδα στο εξωτερικό

Περήφανη Ελλάδα στο εξωτερικό

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη γλυκιά γεύση από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος ακόμη στο… στόμα του, ο Ηρακλής αγωνίζεται σήμερα στο Παρίσι με την Παρί, διεκδικώντας την είσοδο στους «τέσσερις» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν αρκούμαστε στον ένα τίτλο. Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη στο εξωτερικό», δήλωσε ο προπονητής Αλέκος Λεώνης. Για τη φάση των «έξι» θα γίνουν σήμερα και οι συναντήσεις Νόλικο Μασέικ (Βέλγιο) – Ισκρα (Ρωσία), Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία) – Τουρ (Γαλλία).

– Αναδείχθηκε δίκαια κυπελλούχος ο Ηρακλής, που στον τελικό επεβλήθη του Ολυμπιακού με 3-1 (22-25, 25-23, 25-17, 25-19), αφού ήταν ανώτερος αγωνιστικά. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε και τη μία από τις δύο θέσεις της Ελλάδος για το προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός μιλάει για μη διεξαγωγή του κυπέλλου με ίσους όρους. Διαμαρτύρεται, δικαιολογημένα, για λανθασμένη κρίσιμη απόφαση των διαιτητών στο 21-19 του 4ου σετ και για τη μεθόδευση, εκ μέρους της ΕΟΠΕ, για να αγωνιστεί στο κύπελλο ως Ελληνας ο Κράβαρικ του Ηρακλή και ως τρίτος ξένος ο Χοφ.

-Τα Βριλήσια αντιμετωπίζουν σήμερα (17.30) στη Θεσσαλονίκη τον Φιλαθλητικό / ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ (θέσεις 1η-4η) της A1 γυναικών, με στόχο τη δεύτερη νίκη. Το ίδιο θέλει να πετύχει και ο Πανελλήνιος στη «Λεωφόρο» (16.00) με τον ΠΑΟ. Για τις θέσεις 5η-8η παίζουν: 17.30: Ενωση Βύρωνα – Μαρκόπουλο (1-0 το Μαρκόπουλο), 19.30: EA Λαρίσης – Απολλώνιος (1-0 ο Απολλώνιος). Πλέι άουτ: 20.00: Αρης – Αίας Ευόσμου (2-0 ο Αρης στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή