Χάνει το τρένο των πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Χάνει το τρένο των πλέι οφ ο Ολυμπιακός

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AEK ήθελε να αποδείξει ότι έχει «του χεριού» της τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει στη φάση των 16 ομάδων της Ευρωλίγκας, σε αντίθεση με την «Ενωση» και κατάφερε να πετύχει πολύ καλά τον στόχο της, ρίχνοντας τους «ερυθρόλευκους» στο βαθμολογικό «καναβάτσο».

Η 10η θέση, στην οποία «κατρακύλησε» ο Ολυμπιακός, ύστερα από την 11η ήττα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, του αφήνει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει, στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, να εισέλθει στην πρώτη οκτάδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός μπροστά στον κίνδυνο να ολοκληρώσει τη φετινή περίοδο πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και ύστερα από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα αναζητήσει «παρηγοριά» στο προσεχές φάιναλ φορ του Κυπέλλου (με αντίπαλο το Περιστέρι στον ημιτελικό της ερχόμενης Παρασκευής), διεκδικώντας και πάλι το τρόπαιο που πήρε το 2001, αυτή τη φορά με τον Σάκοτα στον πάγκο. Αντίθετα, η AEK άρχισε τη βαθμολογική αντεπίθεσή της για να προλάβει το «τρένο» της πρώτης τετράδας, αφήνοντας εκτός «νυμφώνος» τον Αρη. H AEK, με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση της γηπεδούχου, θα υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό για το επαναληφθέν παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή