Με αέρα νικήτη η AEK στο ντέρμπι

Με αέρα νικήτη η AEK στο ντέρμπι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι… μετεξεταστέοι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, AEK και Παναθηναϊκός, που δεν είχαν… διαβάσει καλά το «μάθημά» τους στη 12η αγωνιστική, ελέω του λάθους της γραμματείας στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, καλούνται να δώσουν νέες εξετάσεις, το απόγευμα (18.00) στο ντέρμπι που επαναλαμβάνεται, ύστερα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 69-67 στο κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι, αλλά ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη, οι διαιτητές είχαν διακόψει τον αγώνα έπειτα από διαμαρτυρίες των «πρασίνων» για μια επίθεση της AEK που είχε εκδηλωθεί εκπρόθεσμα και όταν επανάρχισε το παιχνίδι, δεν έδωσαν την μπάλα στην «Ενωση», όπως όφειλαν βάσει του κανονισμού.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί, απόντων των φιλάθλων και με διαιτητές τους Βορεάδη και Χριστοδούλου. H AEK έχει άριστη ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη της επί του Ολυμπιακού και στοχεύει στην είσοδό της στην πρώτη τετράδα, ενώ αν νικήσει και πάλι ο Παναθηναϊκός (επιστρέφει ο Μπατίστ), θα μειώσει, πρόσκαιρα, τη βαθμολογική διαφορά από το Μαρούσι στον ένα πόντο.

– Πολλές αμφιβολίες για τη μετάβαση των Δυτικοευρωπαίων φιλάθλων στο Τελ Αβίβ που θα θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας (29/4-1/5) εκφράζουν οι αξιωματούχοι της ULEB, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ από τη συνεχιζόμενη ισραηλινοπαλαιστινιακή διένεξη. Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων των ισπανικών ομάδων (Μπαρτσελόνα, Εστουντιάντες, Μάλαγα, Ταουγκρές, Βαλένθια) εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζουν ότι η ατμόσφαιρα στην ισραηλινή πρωτεύουσα δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ασφαλή διαμονή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή