Τη μάχη της εξέδρας κερδίζει ο Αρης

Τη μάχη της εξέδρας κερδίζει ο Αρης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πόλη όπου πριν από δέκα χρόνια άρχισε η καθιέρωση του θεσμού του φάιναλ φορ στο Κύπελλο Ανδρών, τη Λαμία, θα εγκατασταθούν σήμερα οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Αρη, του Περιστερίου (βρίσκεται προ διημέρου στη Φθιώτιδα) και του Απόλλωνα Πατρών για να διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο.

Η καθιερωμένη κοινή συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών (Σάκοτα, Μπάρτον, Πεδουλάκης και Νίκολιτς) θα γίνει στη μία το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Λαμίας. Κάθε ομάδα έχει παραλάβει 850 εισιτήρια για τους ημιτελικούς, Ολυμπιακού – Περιστερίου (16.30) και Αρη – Απόλλωνα (21.00) που θα γίνουν αύριο στο γήπεδο «Χαλκιοπούλειο», ενώ η μεγαλύτερη ζήτηση σημειώθηκε στον Αρη, του οποίου οι οπαδοί επιβεβαίωσαν όπως και στο περυσινό φάιναλ φορ της Λάρισας, ότι αποτελούν το πιο μπασκετικό κοινό και εξάντλησαν τα εισιτήρια, ενώ αντίθετα στον Ολυμπιακό επικρατεί φίλαθλη αδιαφορία, σε αντίθεση με την αυτοπεποίθηση της «ερυθρόλευκης» ομάδας να κερδίσει το 8ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή