Καν: Θα νικήσω μόνος τη Ρεάλ

Καν: Θα νικήσω μόνος τη Ρεάλ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως θα το ξεπεράσω στη ρεβάνς και θα κερδίσω μόνος μου το ματς στη Μαδρίτη». Υπόσχεση του Ολιβερ Καν την επομένη του αγώνα του Μονάχου, όπου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς με ένα λάθος του στο 83΄ χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης το γκολ της ισοφάρισης (1-1) και έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την Μπάγερν, εν όψει της ρεβάνς στην ισπανική πρωτεύουσα. Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει πώς υπέπεσε σε τόσο σοβαρό λάθος, ο Γερμανός τερματοφύλακας τόνισε: «Θα έπρεπε να σταματήσω το σουτ του Ρομπέρτο Κάρλος. Μπορούσα, είτε με τα χέρια είτε με τα πόδια».

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Μπάγερν, Οτμαρ Χίτζφελντ, στηρίζει τον Καν: «O Ολιβερ ήταν σε θαυμάσια κατάσταση κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων και δεν θα βρισκόμασταν σε αυτήν τη θέση χωρίς αυτόν. Είναι κρίμα για την ομάδα και γι’ αυτόν που διέπραξε αυτό το λάθος στη δεδομένη στιγμή του αγώνα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ξέραμε από τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας ότι η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Ασκήσαμε πίεση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δημιουργήσουμε παρόμοιες ευκαιρίες και στη Μαδρίτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή