Ζήκος: Μας λύγισε το ψύχος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Μόσχα «λύγισαν» τη Μονακό και ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβ με 2-1. Κάτι που παραδέχθηκε χθες ο άσος της ομάδας του Πριγκιπάτου Ακης Ζήκος: «Επηρεαστήκαμε κάπως από τις καιρικές συνθήκες. Δικαιούμασταν κάποιο γκολ, γιατί είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δυστυχώς, κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ», τόνισε, ενώ στρέφοντας το βλέμμα του στη ρεβάνς, ανέφερε: «Στο δεύτερο παιχνίδι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και νομίζω ότι με το γκολ που πέτυχε ο Μοριέντες είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση».

Προβάδισμα για πρόκριση στον προημιτελικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Μίλαν, με τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην Πράγα από τη Σπάρτα. Ωστόσο, ο Ουκρανός επιθετικός των «ροσονέρι» Αντρέι Σεβτσένκο δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα: «Αν είχαμε πετύχει ένα γκολ, θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η Σπάρτα είναι δυνατή στην αντεπίθεση». Μαζί του συμφώνησε και ο αρχηγός της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι: «Στον επαναληπτικό θα υποφέρουμε από τους Τσέχους». Στο Λονδίνο, η Αρσεναλ κάνει από τώρα τα σχέδιά της για την οκτάδα, μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Θέλτα στην Ισπανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή