KAI… ΑΛΛΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.00: Χόκεϊ στο χόρτο: Βέλγιο – Πακιστάν. 16.30: Δίαθλο: Παγκόσμιο κύπελλο. 18.00: Τένις: Τουρνουά Ντουμπάι, EUROSPORT. Μπάσκετ: AEK – Παναθηναϊκός, SUPERSPORT. Ποδόσφαιρο: Βαλερένγκα – Νιούκαστλ, POLIS. 21.00: Οσέρ – Παναθηναϊκός, SUPER-SPORT. 21.30: Μπρέντμπι – Μπαρτσελόνα, POLIS. 22.00: Λίβερπουλ – Λέφσκι, ET3. 22.30: Βαλένθια – Μπεσίκτας, MAGIC. 23.15: Μπενφίκα – Ρόζενμποργκ, SUPERSPORT 2.

2004: H N. και η B. Κορέα συμφώνησαν να παρελάσουν μαζί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας όπως έκαναν και το 2000. Οι δύο χώρες έχουν αρχίσει συνομιλίες για να παρουσιαστούν στο Πεκίνο το 2008 με ενιαία ομάδα.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Την πατρίδα κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι πρωταθλητές Γιώργος Μαρκούλας, Χάρης Μουζενίδης και Χάρης Χατζίδης.

ΒΟΛΕΪ: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο προπονούνται οι Σφυρή – Καραντάσιου και Αρβανίτη – Κουτρουμανίδου. Οι Νικολαΐδου – Τσιαρτσιάνη έμειναν στην Ελλάδα, καθώς η Νικολαΐδου βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πέντε επαγγελματικές ομάδες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας της Κω (14/3).

ΜΟΥΣΕΙΟ αφιερωμένο στον Μάρκο Παντάνι σκοπεύουν να ιδρύσουν στην Τσεζένα της Ιταλίας οι θαυμαστές του ποδηλάτη.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Επειτα από αίτημα του Αρη στη FIBA και με τη σύμφωνη γνώμη του Αμαρουσίου μετατέθηκαν οριστικά κατά μία μέρα οι δύο πρώτες αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τη φάση των «8» της FEL. O πρώτος αγώνας (Μαρούσι) θα γίνει στις 3/3 (19.00) και ο δεύτερος (Ιβανώφειο) στις 6/3 (19.00). Αν χρειαστεί τρίτο ματς, θα γίνει στις 10/3 στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Μαρούσι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή