O Κλόζε τελειώνει τον Χαριστέα

O Κλόζε τελειώνει τον Χαριστέα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βλέποντας τον Μίροσλαβ Κλόζε να ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στη Βρέμη για να ενταχθεί το καλοκαίρι στο δυναμικό της Βέρντερ, ο Αγγελος Χαριστέας ξέσπασε: «Το καλοκαίρι θα φύγω από τη Βέρντερ. Βέβαια, έχω ακόμη δύο μήνες μπροστά μου για να το σκεφτώ και να το συζητήσω με τον μάνατζέρ μου», τόνισε ο διεθνής επιθετικός, καθώς θεωρεί πως με την έλευση του Κλόζε θα μειωθούν ακόμη περισσότερο (σε σχέση με τη «φτωχή» παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα) οι ευκαιρίες που θα έχει του χρόνου για να παίζει βασικός στη Βέρντερ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει. «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα φυγής του από την ομάδα. Εχουμε ενημερώσει και ξεκαθαρίσει, εδώ και λίγες ημέρες, στον «Χάρι» ότι βασιζόμαστε σε αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Τόμας Σάαφ, μιλώντας στο γερμανικό αθλητικό έντυπο «Kicker», τόνισε: «Καταλαβαίνω πως ο Χαριστέας δεν είναι ευχαριστημένος επειδή δεν παίζει. Θα ήταν καταστροφή γι’ αυτόν αν ήταν ευχαριστημένος. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι βρίσκεται στα πλάνα μας», δήλωσε ο Σάαφ, σε μία προσπάθεια να πείσει τον Ελληνα επιθετικό να παραμείνει στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή