Και τώρα Καλλιθέα και… Λεμονής

Και τώρα Καλλιθέα και… Λεμονής

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O επόμενος… τελικός πρωταθλήματος του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (7.30 μ.μ.) στην Καλλιθέα, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα που προπονεί ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Τάκης Λεμονής. Παρεμπιπτόντως, θα είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης Λεμονής θα κάθεται στον αντίπαλο πάγκο σε αγώνα των «ερυθρολεύκων». Κάτι που φυσικά δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ολεγκ Προτάσοφ, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, καθώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό πέρα απ’ τη νίκη, αν θέλει να κόψει για όγδοη στη σειρά χρονιά πρώτος το νήμα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού.

Για τον λόγο αυτόν, ο Ουκρανός τεχνικός μίλησε ξανά στους παίκτες του στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και τους ζήτησε να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές, τους Γιάννου, Κατεργιαννάκη, Ανατολάκη, Βάλλα, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καρεμπέ, Καστίγιο, Καφέ, Ταραλίδη, Νινιάδη, Στολτίδη, Τζόρτζεβιτς, Κούζμπα και Ζιοβάνι. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν χθες μόνο οι Βενετίδης και Τάτσης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με τη σημερινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και στη συνέχεια θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Την Κυριακή από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ., ο Ολυμπιακός θα διενεργήσει την αναβληθείσα λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, στο προπονητήριο του Ρέντη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή