«Κόπηκε» ο Χιώτης, επιστρέφει ο Τσιάρτας

«Κόπηκε» ο Χιώτης, επιστρέφει ο Τσιάρτας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το απόλυτο στις ήττες που έχει μέχρι στιγμής ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο της AEK τον οδηγεί σε διορθωτικές κινήσεις, εν όψει του αυριανού (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνα με τον Αρη, στα Λιόσια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να έχει τον Βασίλη Τσιάρτα στις αρχικές επιλογές του, όπως και τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της AEK, στη θέση του τερματοφύλακα. O Διονύσης Χιώτης έμεινε εκτός αποστολής πληρώνοντας τα σπασμένα της κακής εμφάνισης του αγώνα με τη Χαλκηδόνα.

Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Καψής, Αμπονσά φαίνεται να κερδίζει πόντους, ενώ το δεξί άκρο θα καλύψει μάλλον ο Κάππος, αφού ο Μπορμπόκης που κρίθηκε ανέτοιμος. Στον πάγκο αναμένεται να μείνει ο Γιαννάκης Οκκάς, όπως και οι Ιβιτς, Ρούσεφ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος, πιθανότατα, να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Εν τω μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στο θέμα του γηπέδου. H συνάντηση που είχε ο Γιάννης Γρανίτσας με την κατασκευαστική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει το έργο δεν είχε αποτέλεσμα και θεωρείται δύσκολο να αρχίσουν οι εργασίες εντός των ημερών. «Δεν υπογράφτηκε τίποτα. Περιμένουμε την κατασκευαστική εταιρεία για να προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της AEK.

B Οι ελεγκτές της εταιρείας Price Whater-house Cooper συνέχισαν και χθες το νομικό και οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ. Ωστόσο, σήμερα, ο β΄ αντιπρόεδρος Πέτρος Λάλος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθεί στην «πραγματική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. O κ. Λάλος υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως ο ισολογισμός είναι άκυρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή