KAI… ΑΛΛΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Μπάσκετ: 16.15: Ολυμπιακός – Περιστέρι, ET1. 21.00: Αρης – Απόλλων Π., ΕΤ1.

ΤΕΝΙΣ: H πορεία της Λένας Δανιηλίδου στο τουρνουά του Ντουμπάι σταμάτησε στους προημιτελικούς, όπου έχασε από τη Γιαπωνέζα Σουγκιγιάμα (Νο 8 στον κόσμο) με 1-6, 3-6.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: H εθνική μας ομάδα των εφήβων ηττήθη χθες στο Μεσογειακό κύπελλο, που γίνεται στην Πορτογαλία, από τη Γαλλία με 20-25.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Επιτυχίες σημείωσε η Ελλάς στο διεθνές πρωτάθλημα παίδων. H Σ. Πολυζώη πρώτευσε στο ατομικό, όπου η Αθ. Τσιγαρά κατετάγη 2η. Πρώτη αναδείχθηκε και η ομάδα του ομαδικού (Φ. Χάγεμ, Σπ. Κούβελος, Αθ. Τσιγαρά, Αρ. Πέππας).

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Τη στιγμή που η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ και η κυβέρνηση της χώρας δηλώνουν αφοσιωμένες στον «καθαρό αθλητισμό», ο Αμερικανός παίκτης μπέιζμπολ Μπράιαν Γουόρντ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών μηνών για ντόπινγκ. Δύο άλλοι παίκτες του αθλήματος, οι Παναμέζοι P. Μπάριος και P. Ντεάγκο, αποκλείσθηκαν για δύο χρόνια, ενώ στον Γάλλο Σ. Μεράν έγινε επίπληξη. Οι αθλητές βρέθηκαν «θετικοί» στο κύπελλο Κόσμου και στο προολυμπιακό της Αμερικής.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για νέους αιφνιδιαστικούς ελέγχους ντόπινγκ απηύθυνε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Οι έλεγχοι θα γίνουν ιδιαίτερα σε αθλητές που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» της ως πιθανοί χρήστες απαγορευμένων ουσιών. Οι ποδηλάτες πρέπει να δηλώνουν τον ακριβή τόπο διαμονής τους και το αγωνιστικό πρόγραμμα, ώστε να μπορούν να τους εντοπίσουν.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Πολλές συμμετοχές ξένων σκαφών αναμένονται στη φετινή «Ρεγκάτα Αιγαίου». Εξι μήνες πριν από την έναρξη και ήδη ένα βρετανικό σκάφος δήλωσε συμμετοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή