Νίκη σε… μαγνητοσκόπηση ο ΠΑΟ επί της AEK

Νίκη σε… μαγνητοσκόπηση ο ΠΑΟ επί της AEK

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη… στάση των Ανω Λιοσίων, όπου η AEK υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην 11η φετινή ήττα του, πριν από τέσσερις ημέρες, ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε καν και νικώντας 66-65 την «Ενωση» στο επαναληφθέν παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, έκανε σταθερό βήμα αναρρίχησης για την «προσπέραση» του πρωτοπόρου Αμαρουσίου (έχει έναν αγώνα λιγότερο με αντίπαλο το Περιστέρι). Με το σκορ να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τον πρώτο αγώνα που είχε διεξαχθεί, επίσης, κεκλεισμένων των θυρών και τον Γιάκα Λάκοβιτς να πετυχαίνει τους εφτά, τελευταίους πόντους του αγώνα (3ποντο στο 39΄ και 4 βολές), ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο δυνατό «μπρα ντε φερ» και τακτοποίησε, με παθητικό τρεις ήττες, τον πρώτο γύρο. H AEK είχε κάνει ένα βήμα μπροστά από τη νίκη της επί του Ολυμπιακού, αλλά οπισθοχώρησε κατά ένα βήμα, μετά τη χθεσινή ήττα της και θα πρέπει να μείνει αήττητη, πλέον, στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκειμένου να προλάβει, έστω το τέταρτο «βαγόνι» της πρώτης, βαθμολογικής τετράδας.

ΑΕΚ: Λόλις 5, Ζήσης 12 (2), Ταπούτος 2, Χατζής 11 (2), Τζένκινς 18 (2), Γλυνιαδάκης 3, Τσιάρας 2, Σέκουλιτς 12, Παπαϊωακείμ.

ΠΑΟ: Αλβέρτης 1, Καλαϊτζής 2, Παπανικολάου, Λάκοβιτς 17 (3), Μπατίστ 6, Χατζηβρέττας 11 (1), Μίντλετον 12, Τσαρτσαρής 15 (1), Μακ Ντόναλντ 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή