Εκπλήξεις και ρεκόρ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον Ολυμπιακό και τον Αρη, το 10ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών που αρχίζει σήμερα στο γήπεδο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας, αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για να γίνουν, μεθαύριο το βράδυ, οι ρέκορντμαν του θεσμού με 8 κατακτήσεις στην ιστορία τους.

Για το Περιστέρι και τον Απόλλωνα, το φάιναλ φορ είναι το μεγάλο «στοίχημα» για να δικαιωθεί ο χαρακτηρισμός της έκπληξης που έχει η διοργάνωση και στο επίπεδο κατάκτησης του τίτλου, πέραν των δεκάδων εκπλήξεων σε αποτελέσματα προηγούμενων φάσεων. Το Περιστέρι κάνει το ντεμπούτο του στο φάιναλ φορ και οι φιλοδοξίες του είναι υψηλές, αφού ποντάρει στη δική του, σταθερή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα, στην κακή παρουσία του Ολυμπιακού στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Αυτό είναι και το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού (16.30, ET-1), με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν… παράκληση στους φιλάθλους τους για να βρεθούν στην κερκίδα και τους «κυανοκίτρινους» να πιστεύουν ότι η ομαδικότητα και ο ενθουσιασμός τους είναι μεγαλύτερα… διαβατήρια πρόκρισης στον τελικό.

Στις 21.00, θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός, Αρη – Απόλλωνα. Οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί, συμμετέχουν για δεύτερη, συνεχόμενη φορά και θα διαθέτουν τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, ενώ ο Απόλλωνας στην 3η συμμετοχή του κάνει, τουλάχιστον, τα όνειρα του ’98, όταν έφτασε στον τελικό και έχασε τη στέψη για ένα… καλάθι από τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή