Ουσία και θέαμα στην A1 βόλεϊ

Ουσία και θέαμα στην A1 βόλεϊ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο θέαμα στους φίλους του βόλεϊ αναμένεται να προσφέρουν οι αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ της A1 ανδρών, που αρχίζουν σήμερα. Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας είναι η συνάντηση Παναθηναϊκού – Ηρακλή (18.30, ET3). Και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση. Τον ίδιο στόχο έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17.00, TV Μagic).

Την κούραση από το ταξίδι στο Παρίσι, για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα κληθούν να νικήσουν πρώτα οι παίκτες του Ηρακλή. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε λάθος… πληρώνεται. Είμαστε και λίγο κουρασμένοι, αλλά θα διεκδικήσουμε τη νίκη ώστε να έχουμε στη συνέχεια τον αγώνα στην έδρα μας», τόνισε ο Νίκι Ζελιάσκοφ.

Για την πολυπόθητη 5η θέση παίζουν EA Πατρών – Παγκράτι (19.00) και Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξ. (19.00). Τη νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ διεκδικούν τα ζευγάρια AE Νίκαια – AEK (18.30) και Ρέθυμνο – Αρης (19.00).

– Την πρόκριση για την επόμενη φάση της A1 γυναικών διεκδικούν: 1η-4η θέση: Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός (15.00), Βριλήσια – Φιλαθλητικός (16.00). 5η-8η θέση: Μαρκόπουλο – Ενωση Βύρωνα (18.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή