Χωρίς ανάσα με Αιγάλεω

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία ανάσα είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα ευρωπαϊκά μεγαλεία, για να προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα που τους φέρνει αύριο αντιμέτωπους με το Αιγάλεω. H κούραση από το βαρύ πρόγραμμα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος και ήδη τα συνεχόμενα παιχνίδια έβγαλαν νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Παπαδόπουλο. Επαθε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, περίπου στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στις αρχές του Δεκέμβρη και είχε μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Πρόβλημα από χτύπημα στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Μικάελσεν, η συμμετοχή του οποίου στο αυριανό παιχνίδι είναι αμφίβολη.

«Είμαστε επαγγελματική ομάδα και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να δίνουν σε κάθε παιχνίδι το 100%. Οταν παίζεις στην Ευρώπη, δίνεις ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Μέσα σε 11 μέρες, πρέπει να δώσουμε τέσσερις αγώνες. Θα προτιμούσα να μην παίξουμε την Κυριακή, αλλά επειδή δεν γίνεται, πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε ο Σουμ. Το καλό για τον Ισραηλινό τεχνικό είναι ότι έχει τους Γκονζάλες, Ντεμπά και τον Κωνσταντίνου, που έπαιξε λίγο στο Οσέρ. Θέση διεκδικεί και ο Σανμαρτεάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή