ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

A΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με τον αγώνα της Πολίχνης, Ηρακλή – Πανιωνίου, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης αγωνιστικής. O αγώνας θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα μεταδοθεί από το Super Sport.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ: Πέντε αγώνες, ελληνικών και ξένων ομάδων, θα παρακολουθήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο ομοσπονδιακός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ και ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής εν όψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004. H αρχή θα γίνει αύριο, οπότε ο κ. Ρεχάγκελ θα δει τον αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος της Ουτρέχτης με τον Αγιαξ του Γιάννη Αναστασίου. Ακολούθως θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Οσέρ (3/3), Γιουβέντους – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (9/3), Μονακό (του Ακη Ζήκου) – Λοκομοτίβ Μόσχας (10/3), Ολυμπιακός – AEK (14/3).

ΕΠΟ: Ως αβάσιμο απέρριψε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ= το αίτημα του Πανιωνίου για επανάληψη του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

ΝΒΑ: O «Πέτζα» Στογιάκοβιτς έκλεψε την παράσταση στο Λος Αντζελες, καθώς οι 35 πόντοι του Κόμπε Μπράιαντ δεν ήταν αρκετοί για να πάρουν τη νίκη οι Λέικερς. O λόγος; O Στογιάκοβιτς πέτυχε 37 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου οι Κινγκς να νικήσουν τους Λέικερς με 103-101. Στην Ουάσιγκτον, οι Ουίζαρντς επιβλήθηκαν 95-87 των Μπουλς, ενώ στο Ντάλας, οι Μάβερικς νίκησαν τους Σπερς με 115-91.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αρχίζει σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δ. Τόφαλος» το φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών και γυναικών. Σήμερα θα παίξουν: 13.00: Κιλκίς – Απόλλων K. 15.00: Αναγέννηση Αρτας – N. Ιωνία. 17.00: ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ. 19.00: ΑΣΕ Ορμή – Μακεδονικός.

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: Νήαρ Ηστ – Δούκας ( γηπέδο ΜΕΤΣ-15.00), ΔΑΣ Ανω Λιοσίων – Λάρισα, MENT – Χαλκίδα, Παπάγου – Ξάνθη, Ολύμπια – Π. Φάληρο, Δράμα – Ιωνικός, Πανελλήνιος – Κολοσσός. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.30.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Οι Τσιόκας, Γκιώνης, Παπαγεωργίου Λαγογιάννης και οι Βολακάκη, Ντουλάκη, Μοίρου, Φίλη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικών, που αρχίζει τη Δευτέρα στο Κατάρ. Οι άνδρες θα βρουν απέναντί τους αθλητές από Ολλανδία, Τσεχία, Δανία, Ισπανία και Σερβία / Μαυροβούνιο.

ΠΑΛΗ: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην ελληνορωμαϊκή αρχίζει σήμερα (09.30 και 17.30) στο Αμύνταιο.

ΖΑΧΟΒΙΤΣ: Ως λυτρωτής παρουσιάζεται ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς στη Λισσαβώνα, μετά το γκολ που σημείωσε κατά της Ρόζενμποργκ, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του κυπέλλου UEFA. H Μπενφίκα νίκησε με 1-0 και πήρε προβάδισμα στην υπόθεση «πρόκριση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή