«Σκόπελος» για Βουλιαγμένη

«Σκόπελος» για Βουλιαγμένη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη N. Σμύρνη στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των Ελλήνων φίλων του πόλο, αφού εκεί θα διεξαχθεί (20.15) η δεύτερη «ναυμαχία» του Πανιωνίου και της Βουλιαγμένης για τους ημιτελικούς των πλέι οφ της A1 ανδρών. H Βουλιαγμένη, προχθές, νίκησε κάθε άλλο παρά εύκολα (11-9) στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα και, με δεδομένη την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Πανιωνίου, απόψε αναμένεται να περάσει δύσκολη βραδιά. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, που προχθές συνέτριψε την Πάτρα (17-5) και θα παίξει σήμερα (19.00) εκτός έδρας, πιστεύεται πως θα πετύχει άλλη μία εύκολη νίκη.

Στην τελική φάση (1, 3, 4 Απριλίου) θα προκριθεί η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες. Αν χρειασθούν τρίτα παιχνίδια, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Μαρτίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σειρά των αγώνων για την 5η θέση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη, μέσω της διοργάνωσης «Τρόπαιο ΛΕΝ». Σήμερα (Πειραιάς, 17.00) θα γίνει ο πρώτος αγώνας, με τον Εθνικό να υποδέχεται τα Χανιά και την Παρασκευή ο δεύτερος στα Χανιά. Αν χρειαστεί τρίτος, θα διεξαχθεί την Κυριακή στον Πειραιά.

– Χανιά, AO Π. Φαλήρου, Χίος, Βουλιαγμένη, Πανιώνιος, Νηρέας Χαλανδρίου, Τρίτων Αμαρουσίου και ΧΑΝΘ προκρίθηκαν στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος (23-25 Απριλίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή