Ορφανός: Απ’ το μηδέν τα γήπεδα

Ορφανός: Απ’ το μηδέν τα γήπεδα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εμείς θα διευκολύνουμε γήπεδα με υποδομές, αλλά δεν θα χρηματοδοτούμε. Θα εξετάσουμε το θέμα από το μηδέν, με στόχο την καλύτερη λύση για όλους». Είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού για την υπόθεση της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με την οικονομική βοήθεια που ακόμη περιμένει η AEK από την Πολιτεία για την ανέγερση του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε, μιλώντας στο Super Sport FM: «Υπάρχει μία δήλωση – απάντηση του κ. Λιάνη στον κ. Γρανίτσα, σχετικά με τα λεφτά που ισχυρίζεται ότι του οφείλονται, αλλά προσωπικά επίσημη ενημέρωση δεν έχω. Δεν έχω βρει κάποια απόφαση που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο».

Ο κ. Ορφανός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «O κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά δεν πάει στο γήπεδο παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει. Ολα παίζουν ρόλο, οι κατασκευές, η συμπεριφορά. Είναι το σύστημα τέτοιο που θέλει τον φίλαθλο να μην είναι σωστός κριτής. Σε αυτό φταίει και ο κομματισμός, ο οποίος πρέπει να μείνει μακριά από τον αθλητισμό. Υπάρχουν νόμοι και θεσμοί αλλά πρέπει να εφαρμόζονται. Πρέπει να δίνονται χρήματα για υποδομές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή