Στόπερ – Οκκάς «τρελαίνουν» τον Μπάγεβιτς

Στόπερ – Οκκάς «τρελαίνουν» τον Μπάγεβιτς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο ψύχραιμος φάνηκε προχθές, άλλο τόσο ανυπόμονος παρουσιάστηκε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την απόκτηση ενός καλού στόπερ, που τον περιμένει να ‘ρθει αλλά δεν έρχεται. «Είναι η πρώτη φορά που θέλω τόσο πολύ έναν αμυντικό και είναι πολύ πιθανό να μην τον αποκτήσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε αυτό που θέλουμε. Ηταν προτεραιότητά μας, δεν αργήσαμε, αλλά ο ένας δεν ήθελε, ο άλλος ζητούσε περισσότερα. H υπόθεση του Τόκιτς δύσκολα θα προχωρήσει. Ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει. Εχω τρελαθεί, ίσως να είμαι και λίγο υπερβολικός σ’ αυτά που ψάχνω», δήλωσε ο Ντούσκο μετά το τέλος της προπόνησης, ανήσυχος και για τον Οκκά, μετά το έγγραφο που έστειλε η FIFA στην AEK να καταθέσει εγγράφως τις απόψεις της μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα: «Με ανησυχεί πολύ το θέμα. H απόφαση έπρεπε να έχει βγει από τη Δευτέρα και υπάρχει καθυστέρηση. Δεν ξέρω πλέον τι θα γίνει».

– Ούτε χθες μπόρεσε να γυμναστεί ο Πατσατζόγλου. Δοκίμασε ξανά να τρέξει, οι πόνοι ήταν έντονοι και εγκατέλειψε.

– Προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Τρίτη έδωσε η ΕΕΟΔΕΠ στον Ολυμπιακό και στον Χούτο. O διεθνής επιθετικός ζητεί με προσφυγή του περίπου 300 χιλ. ευρώ και την ελευθέρας του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι τον εξόφλησαν πλήρως με 73 χιλ. ευρώ που κατέθεσαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή