ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΕΜΠΕΙΡΙΑ του προέδρου του Παναθηναϊκού Αργύρη Μήτσου στο ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Χρόνια στα γήπεδα, κοντά στους παίκτες και μάλιστα σε δύσκολες ώρες γι’ αυτούς.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ περισσότερο από τον καθένα πως η αξία ενός παίκτη φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και πολλοί παράγοντες συντελούν ώστε ν’ αποδώσει σύμφωνα με το ταλέντο του.

ΛΟΓΟΙ ψυχολογικοί, τραυματισμοί, σύστημα που αγωνίζεται η ομάδα, συμπεριφορά προπονητή και πολλά άλλα. Γι’ αυτό και προκάλεσε εντύπωση η δήλωσή του πως ο Γκονζάλες αξίζει… όσο δύο Ριβάλντο.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ κάποιος να εντάξει αυτή τη δήλωση στην επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ, που σίγουρα δέχθηκε πλήγμα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, με την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ατην δεχθούμε έτσι, καλά έκανε. Εξάλλου, αυτό διαφάνηκε από την προβολή που έδωσαν σ’ αυτήν οι αθλητικές εφημερίδες, που υποστηρίζουν τον πρωταθλητή και τα ειρωνικά σχόλια αυτών που είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του Παναθηναϊκού ήθελαν αυτήν την εποχή μία ένεση… ηθικού, ώστε κάτι να έχουν να λένε στους αντιπάλους τους στα καφενεία, όταν οι τελευταίοι τους κάνουν την… καζούρα με τον Ριβάλντο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει την αντεπίθεσή της στην υπόθεση Ριβάλντο. Ομως η τοποθέτηση του προέδρου της σ’ αυτό το θέμα μπορεί κάλλιστα να τον εκθέσει όταν αρχίσουν οι αγώνες.

ΜΠΟΡΕΙ και να συμβεί το αντίθετο και να δικαιωθεί. Αλλά ό,τι και να γίνει, δεν θα ήταν προτιμότερο να μιλήσουν κάποιοι τρίτοι -παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές- που η άποψή τους θα ήταν και περισσότερο τεκμηριωμένη, αλλά και δεν θα είχε επίπτωση στον επίσημο Παναθηναϊκό;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή