Γνώστης και αισιόδοξος για ΠΑΟΚ ο Φρίνγκερ

Γνώστης και αισιόδοξος για ΠΑΟΚ ο Φρίνγκερ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ολλανδικός αέρας φέρνει και την αλλαγή στον ΠΑΟΚ. H αποστολή του «δικεφάλου» βρίσκεται στην Ολλανδία για την αυριανή ρεβάνς με την Αλκμάαρ, για το κύπελλο UEFA, με τον Ρολφ Φρίνγκερ στον πάγκο της. O Αυστριακός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία σε μια δύσκολη στιγμή και καλείται να κολυμπήσει σε πολύ βαθιά νερά, αφού η ήττα με 3-2 της Τούμπας, δυσκολεύει πολύ το έργο του, αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους.

Ωστόσο, κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση, υποσχέθηκε να βγάλει τον ΠΑΟΚ από τ’ αδιέξοδο. «Θέλω να εγγυηθώ σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δώσουμε μια καλή πορεία στον ΠΑΟΚ στο μέλλον. Ξέρω για τις τέσσερις ήττες, αλλά ασχέτως από αυτό γνωρίζω ότι είναι καλή ομάδα, και θα προσπαθήσουμε ειδικά στο ψυχολογικό να σηκώσουμε τα κεφάλια πάνω εν όψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία. H πίεση είναι τώρα στους Ολλανδούς, πρέπει να δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα και με θετική διάθεση να αντιμετωπίσουμε την Αλκμάαρ», είπε ο Αυστριακός, ο οποίος φάνηκε ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα και τον κόσμο της.

«Γνωρίζω πολλά για τον ΠΑΟΚ. Είναι γνωστός στην Ευρώπη κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που αισθάνομαι περήφανος. Εχει ακούσει πολλά για τους οπαδούς, ξέρω ότι είναι πολλοί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε επιτυχίες. Σίγουρα είναι δύσκολο να γίνονται αλλαγές έτσι γρήγορα και όταν έχεις επίσημα παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στον αγώνα με την Αλκμάαρ, ο Φρίνγκερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σλάτζιαν Σπάσιτς και Χρήστο Μαλαδένη. Αντίθετα, οι Εγκωμίτης, Μάρκος, Καραδήμος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στην 18μελή αποστολή βρίσκεται και ο Τοχούρογλου, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τα παιχνίδια με τον Λήλαντα Βασιλικού για το Κύπελλο και τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Οι υπόλοιποι παίκτες που ταξίδεψαν στην Ολλανδία είναι οι Φουτσίνι, Χάγκαν, Ουντέζε, Ανδράλας, Ατματσίδης, Βαγγελής, Βόκολος, Γιασεμή, Θεοδωρίδης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σκαρμούτσος και Χασιώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή