Απομόνωση με… μόνωση

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν η αξία ενός εισιτηρίου μετριόταν σε ράβδους χρυσού, τότε το εισιτήριο της πρόκρισης της AEK στους ανανεωμένους ομίλους του κυπέλλου UEFA έχει ανεκτίμητη αξία. Τα χρήματα που θα έρθουν στα ταμεία της ομάδας αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα στους διοικούντες της ομάδας να πάρουν μια βαθιά οικονομική ανάσα και να βοηθήσουν την προσπάθεια εξυγίανσης.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έχουν πάρει το μήνυμα. Γνωρίζουν την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με την Γκόριτσα και θεωρούν την πρόκριση αυτοσκοπό. Για του λόγου το ασφαλές ο Φερνάντο Σάντος «απομόνωσε» τους ποδοσφαιριστές του σε ξενοδοχείο, αφού θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πορτογάλο τεχνικό. O Σίμος Κρασσάς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. O Σάντος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, αλλά για τον αν θα τον χρησιμοποιήσει θ’ αποφασίσει σήμερα, μετά την τελευταία προπόνηση.

Ο έτερος τραυματίας Κώστας Κατσουράνης ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ιατρικά είναι εντάξει, αλλά ο Σάντος θεωρεί πως είναι ανέτοιμος.

Ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Κέρκυρα, εκτός, βέβαια, εάν ο Κρασσάς δεν είναι έτοιμος. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί, τη θέση του διεκδικούν οι Πέτκοφ και Σολάκης. Οι υπόλοιποι 10 αναμένεται να είναι οι Μιχαηλίδης, Κόντης, Τζιωρτζιόπουλος, Αλβες, Κωστένογλου, Ασουνσάο, Κατσουράνης, Ρούσεφ, Σοάρες και Λυμπερόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χιώτης, Αμπονσά, Πέτκοφ, Καπάνταης, Τόσκας, Μόρας, Σολάκης και Τσεβάς.

Με μια πρωτοποριακή ενέργεια η διοίκηση της ΠΑΕ έδειξε πως θα είναι πολύ αυστηρή σε επεισόδια που θα δημιουργούν οι οπαδοί της. Αποφάσισε ν’ αποβάλει έναν οπαδό από τα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, διότι παραφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα, στη θύρα 7 του γηπέδου «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οπαδούς. H διοίκηση που έμαθε με κάθε λεπτομέρεια για το περιστατικό, «φακέλωσε» το άτομο που άρχισε το επεισόδιο και αποφάσισε να τον αποβάλει από τα ματς με Γκόριτσα, Πανιώνιο και ΠΑΝΟ Μαλίων.

Οπως, μάλιστα, αναφέρει στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, το όνομά του θα βρίσκεται σε λίστα που θα έχει στα χέρια του ο υπεύθυνος ασφαλείας κάθε θύρας. Εάν ο συγκεκριμένος οπαδός επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, ο αποκλεισμός του από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα αυξηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή