Καταιγιστική η Μονακό, 2-0

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μονακό κατάφερε να νικήσει με 2-0 τη «χλωμή» Λα Κορούνια στο «Λουί II» και να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο. H ομάδα του Ακη Ζήκου ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας πλήρως μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στη… σκιά της Ντεπορτίβο. H υπεροχή των «Μονεγάσκων» έφερε άμεσα αποτελέσματα καθώς βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0 μόλις στο πρώτο 10λεπτο, χάρις σε δύο εντυπωσιακά τέρματα των Καλόν (5΄) και Σαβιόλα (10΄). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, οπισθοχώρησαν, αλλά η Ντεπορτίβο δεν μπόρεσε να δείξει κάτι αξιόλογο, ούτε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ρόμα. Στο 39΄ ο Παντιάνι έχασε τη μία και μοναδική καλή ευκαιρία να σκοράρει και να μειώσει το σκορ. Στην επανάληψη φαίνεται πως οι φωνές του Ιρουρέτα, που ήταν έξαλλος στο ημίχρονο, ξύπνησαν τους παίκτες της Λα Κορούνια. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν επιθετικά και πίεσαν, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε εξαιρετική βραδιά και πραγματοποίησε σωρεία θετικών επεμβάσεων. Σε δυο περιπτώσεις μάλιστα, στο 52΄ σε προσπάθεια του Παντιάνι και στο 86΄ σε ενέργεια του Λούκε, έκανε τις αποκρούσεις του αγώνα και στέρησε το γκολ στους Γαλιθιάνους.

ΜΟΝΑΚΟ: Ρόμα, Εβρά (85΄ Μοντέστο), Ζιβέ, Σκιλασί, Ροντρίγκες, Μάικον, Ζήκος (58΄ Ρούσο), Φάρνερουντ, Καλόν, Αντεμπαγιόρ (78΄ Σεβαντόν), Σαβιόλα.

ΛΑ KOPOYNIA: Μολίνα, M. Πάμπλο, Αντράντε, Πάμπλο Αμο, Καπντεβίλα, Ντούσερ, Σέρχιο, Φραν (63΄ Μουνίτις), Βίκτορ, Βαλερόν, Παντιάνι (56΄ Λούκε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή