Με τον «αέρα» του 3-1 ο Πανιώνιος στο Ούντινε

Με τον «αέρα» του 3-1 ο Πανιώνιος στο Ούντινε

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ηθικό ακμαιότατο από την πρόσφατη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και από το αποτέλεσμα πρόκρισης που έχει κερδίσει από τον πρώτο αγώνα του με την Ουντινέζε, ο Πανιώνιος εξορμά στην Ιταλία και στο Ούντινε για τον αυριανό, δεύτερο αγώνα του στο «Φριούλι». H αποστολή των «κυανέρυθρων» αναχωρεί το πρωί για το Ούντινε, χωρίς τον τιμωρημένο Αλέξανδρο Τζιώλη και η απουσία του δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Σλοβάκο προπονητή του Πανιωνίου Κάρολ Πέτσε, ο οποίος ποντάρει πολλά στις ικανότητες του παίκτη που ήταν στους βασικούς συντελεστές της μεγάλης νίκης στο πρώτο ματς (3-1). O Πέτσε καλείται να βρει τον παρτενέρ του Σάσα Ζίμονιτς στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Αντρέας Λαγωνικάκης, ο οποίος έχει τις αγωνιστικές εμπειρίες και μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις δυσκολίες του αυριανού ματς. O «Λαγός» είναι από τους παίκτες που ο Σλοβάκος κόουτς υπολογίζει και είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα επίσημα ματς έχει αγωνιστεί, έστω και σαν αλλαγή. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να επιλέξει τον Ζιλ Ντομορό ο Κάρολ Πέτσε για τη θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ.

Ολα δείχνουν ότι η αναγκαστική έξοδος του Αλέξανδρου Τζιώλη από την «κυανέρυθρη» ενδεκάδα θα είναι η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου (σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ), καθώς φαίνεται ότι ο νεαρός Γρηγόρης Μάκκος έχει κερδίσει πόντους στην εμπιστοσύνη του Πέτσε και έχει προβάδισμα για τη θέση του στόπερ, έναντι στον Ζιλ Ντομορό, ο οποίος εξάλλου δεν είναι και αμυντικός. O Πέτσε θα παρατάξει τον Πανιώνιο, με δύο επιθετικούς (Μπρέσκα και Μέσσαρος), φανερώνοντας την πρόθεσή του να μη στοχεύει αρχικά στη διαφύλαξη των δύο γκολ που δίνουν προβάδισμα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα στο «Φριούλι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή