Και με ισοπαλία είναι ικανοποιημένες οι Ελπίδες

Και με ισοπαλία είναι ικανοποιημένες οι Ελπίδες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αντιθέσει με τους άνδρες, η νίκη δεν είναι μονόδρομος για την εθνική Ελπίδων στον αποψινό αγώνα (6 μ.μ.) με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας, στο γήπεδο «Βαλερί Λομπανόφσκι». Και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν οι πιτσιρικάδες του Στέλιου Μανωλά στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Θέλουμε τη νίκη, όμως πρώτα απ’ όλα μάς ενδιαφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ισοπαλία», είπε χαρακτηριστικά χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος, ακτινογραφώντας την Ουκρανία, ανέφερε:

«Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τις στημένες φάσεις, που είναι το δυνατό της σημείο». Στη διάθεση του Στέλιου Μανωλά βρίσκονται οι Καρνέζης, Σηφάκης (ΟΦΗ), Ανδριόλας (Χαλκηδόνα), Στεφανής, Λαγός, Καπετάνος, Παπαζαχαρίας (Ηρακλής), Φυτανίδης (Καλαμαριά), Τοροσίδης (Ξάνθη), Δάρλας (Απόλλων Σμύρνης), Λιαπάκης (Αιγάλεω), Τζιόλης, Μάντζιος, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Λεοντίου, Πλιάγκας (Προοδευτική), Γκίκας (Λάρισα), Μπούρμπος (AEK), Ζησόπουλος (ΠΑΟΚ). Και η βαθμολογία του ομίλου μας μετά δύο αγώνες: 1η Ελλάδα 4 βαθμοί, 2η Γεωργία 4, 3η Δανία 3 (σε ένα αγώνα), 4η Ουκρανία 3, 5η Αλβανία 1, 6η Τουρκία 1, 7. Καζακστάν 0 (σε έναν αγώνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή