ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 06.00: Τένις: Πρωτάθλημα γυναικών, Λος Αντζελες. 12.00: Ποδόσφαιρο: Κορέα – ΗΠΑ. 14.45: Ρωσία – Ισπανία. 16.45: Σνούκερ: Βρετανικό όπεν, Μπράιτον, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης με δύο συνατήσεις. O Παύλος Μελάς, ο οποίος είχε κάνει την έκπληξη και απέκλεισε τον Εθνικό Αστέρα, αναδείχτηκε ισόπαλος με την Αθηναΐδα 1-1, ενώ ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-1. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 17 Νοεμβρίου.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: O Γιώργος Παράσχος αναμένεται να έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ τους Ζαχαρόπουλο, Ηλιόπουλο και Κουτσοκώστα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σ’ έναν φιλικό αγώνα που διήρκεσε 70 λεπτά, η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αγιο Δημήτριο, στο Μπραχάμι. O αγώνας αποτέλεσε τεστ ετοιμότητας για τους αναπληρωματικούς του Τάκη Λεμονή. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκόντζο (10΄), αλλά ο Αγιος Δημήτριος ισοφάρισε με τον Φραγκιουδάκη (37΄).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Δύο είναι τ’ αγωνιστικά προβλήματα για τον Βαγγέλη Βλάχο. O Γιώργος Βουρεξάκης και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν προγραμματίσει αύριο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Απρόσμενο τέλος είχε η καριέρα του Κάρλος Σάινθ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. O Ισπανός, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της περιόδου, δεν θα λάβει μέρος στο ράλι της Αυστραλίας, με το οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν. O οδηγός της Σιτροέν, ο οποίος είχε ένα ατύχημα, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε ένα δέντρο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και προτίμησε να μην πάρει μέρος στον αγώνα.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: H Μινάρντι ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει τον 19χρονο πρώην οδηγό αγώνων καρτ, Πάστορ Μαλντονάντο, από τη Βενεζουέλα, στις 22 Νοεμβρίου στην πίστα Μισάνο στην Ιταλία

ΠΟΛΟ: Στις 29 Δεκεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας Χίος – Ολυμπιακός για την 1η ημέρα του πρωταθλήματος πόλο στην A1 των ανδρών. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε, καθώς οι Πειραιώτες παίρνουν μέρος σε διεθνές τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή