Μετά την κρίση, βίοι αντίθετοι…

Μετά την κρίση, βίοι αντίθετοι…

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την καταιγίδα της 7ης αγωνιστικής, που σάρωσε τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, προκαλώντας πολλά προβλήματα σε διοικητικό και αγωνιστικό, επήλθε η -φαινομενική- ηρεμία. H διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την πίστωση χρόνου που χρειάζονταν οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ της συμπρωτεύουσας, αλλά καθεμία ακολουθεί τον δικό της «Γολγοθά». Στον «Δικέφαλο» η προχθεσινή συνάντηση του Γιάννη Γούμενου με τον Ρολφ Φρίνγκερ -παρουσία του Γιώργου Κωστίκου- είχε άμεσα αποτελέσματα και τέθηκαν οι βάσεις για την «επιστροφή στην ομαλότητα». Οι διαβεβαιώσεις της διοίκησης προς το τεχνικό επιτελείο επανέφεραν τη χαμένη ηρεμία και έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε παρατεταμένη μεταγραφική περίοδο. H απόκτηση ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. O Νίκος Παπαβραμίδης, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Βραζιλία, διαπραγματεύεται την απόκτηση του Πεντρίνιο και ενός ακόμα παίκτη (μάλλον του Ριμπέιρο της Μποταφόγκο, που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στην Ιντερ). Μία από τις δύο μεταγραφές αναμένεται να κλείσει θετικά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Επίσης, πρόταση θα κατατεθεί και στη Ζάμαλεκ για τον Σικαμπάλα, μετά τη θετική εισήγηση του Κωστίκου, που τον είδε αγωνιζόμενο στην Αίγυπτο. Τέλος, εξετάζονται σοβαρά ακόμα πέντε παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε συλλόγους της Ανατολικής Ευρώπης. Πάντως, χθες το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών επισκίασε το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που διαγνώστηκε στον Νίκο Σκαρμούτσο. Επειτα από ενοχλήσεις μεταφέρθηκε στην κλινική «Αγ. Λουκάς», όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θρόμβωση μασχαλιαίας φλέβας και υπήρχε κίνδυνος πνευμονικής εμβολής!

Αντίθετα, στον Ηρακλή η ηρεμία φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Χθες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ευάγγελος Χρυσάφης υπέβαλε παραίτηση με επιστολή, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα του «Γηραιού» και κυρίως, για τη στάση των φίλων του Ηρακλή. Ομως, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero», άφησε υπόνοιες για την απόδοση «παικτών του Ηρακλή στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»!

Σήμερα αναμένεται η αντίδραση των ποδοσφαιριστών, που θεωρούν προκλητικές τις δηλώσεις του. Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα -μάλλον την Τρίτη- θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κορυφής (Σπανουδάκης, Σαρηκεχαγιάς, Αδαμίδης) με θέμα την παραχώρηση των μετοχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή