Νέα ήττα, πολλές αδυναμίες για την AEK

Νέα ήττα, πολλές αδυναμίες για την AEK

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσες δικαιολογίες… πρόληψης μπορεί να ισχυριστεί κάποιος για τη νέα έδρα της AEK, στο κλειστό του Γαλατσίου, δεν μπορούν να ευσταθήσουν συγκριτικά με την πραγματική αιτία της νέας ήττας που γνώρισε η «Ενωση» από τη Ζαλγκίρις με 76-86 για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δηλαδή, δεν φταίει το γήπεδο του Γαλατσίου, όπου η AEK μετράει 3 ήττες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, αν οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη δεν μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι σε άμυνες ζώνης, όπως αυτή που εφήρμοσε και η Ζαλγκίρις, μετά τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το δεδομένο είναι ότι η AEK έχει από χθες μόνο παθητικό στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της και η συνέχεια είναι δυσκολότερη στην έδρα της Σιέννα και του Μιχάλη Κακιούζη….

Οι Λιθουανοί διάβασαν γρήγορα το παιχνίδι των γηπεδούχων, αντιλήφθηκαν την αδυναμία τους να απειλήσουν εντός της ρακέτας και «ταμπουρώθηκαν» σε άμυνα ζώνης για 26 λεπτά (ημ. 36-39). H AEK είχε συνολικά 5/26 τρίποντα, με αποτέλεσμα να μην είχε καμιά τύχη να νικήσει.

ΑΕΚ: Κους 7, Ζήσης 16, Μπέιλι 14, Λόλις 5, Γλυνιαδάκης 10, Νικολαΐδης 4, Αντιτς 5, Χατζής 4 (0/7τρ), Μπουρούσης 6, Τσιάρας 2.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Τσινεβίτσιους 4, Τιμίνσκας 13, Πάκ 27, Γιανκούνας 6, Μπερκ 19, Σαλένκα 9, Αντριγιεσεβίτσιους, Γιαβτόκας 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή