Τηλεφωνικό σεξ… αντί εισιτηρίου!

Τηλεφωνικό σεξ… αντί εισιτηρίου!

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία απίθανη ιστορία για την οποία δεν έχει αποκλειστική ευθύνη η νέα ομάδα των Σάρλοτ Μπόμπκατς στο NBA, προκάλεσε πολύ… γέλιο, αλλά και απορίες στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Οσοι φίλαθλοι των Σάρλοτ ήθελαν να κάνουν τηλεφωνική παραγγελία εισιτηρίων έφταναν προ της έκπληξης να συνδέονται με «ροζ» γραμμή, που τους προέτρεπε για τηλεφωνικό σεξ!

«Η κλήση σας προωθείται σε ροζ γραμμή» ανέφερε το μήνυμα σε κάθε τηλεφωνική κλήση, αφήνοντας άφωνους τους Αμερικανούς φιλάθλους που ήθελαν να παραγγείλουν τα εισιτήριά τους.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στους τηλεφωνικούς καταλόγους «BellSouth», καθώς το λανθασμένο νούμερο αναγράφεται και αντιστοιχεί σε μία από τις γνωστές ροζ γραμμές. O εκπρόσωπος Τύπου του NBA, Τιμ Φρανκ, έσπευσε να διευκρινίσει το σωστό νούμερο για την αποφυγή κι άλλων παρεξηγήσεων, αλλά διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα με την τηλεφωνική παραγγελία των εισιτηρίων, υφίσταται τα δύο τελευταία χρόνια και ουδείς το είχε αντιληφθεί!

Πρόκειται για ακριβώς το ίδιο νούμερο, το οποίο είχε καταχωριστεί στον αντίστοιχο τηλεφωνικό κατάλογο της περιόδου 2002/03, όταν στην πόλη της Σάρλοτ έδρευαν ακόμη οι Χόρνετς, προτού οι τελευταίοι μετακομίσουν στη Νέα Ορλεάνη. Ωστόσο, ο αριθμός που αναγράφεται στους εφετινούς καταλόγους, αλλά και σε εκείνους του 2003/04, δεν είναι ο ίδιος, αλλά ένας ο οποίος οδηγεί σε (μάλιστα άνευ φόρων) κλήση γραμμής τηλεφωνικού σεξ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή